Jesus Kristus, verdens frelser
Jesus Kristus - skaper, frelser og dommer

Be til Gud

Bønn er et mektig hjelpemiddel som alle mennesker fortjener å kjenne til. Oppriktig kommunikasjon med vår skaper gir økt harmoni, fred og perspektiv. Bønn gjør det mulig å søke veiledning hos vår himmelske Fader i både store og små saker.

Gud er alltid villig til å lytte til våre dypeste følelser og bekymringer. Du ville ikke snakke med din beste venn ved å ramse opp en forhåndsskrevet tekst. Du ville heller ikke stått for all snakkingen alene. På samme måte er det med bønn. Ikke tenk for mye på din bønns "riktighet", men lukk opp ditt hjerte og snakk med din far i himmelen. Begynn bønnen slik Jesus selv lærte oss da han ga et eksempel på hvordan man kan be; "Fader vår, du som er i himmelen...", eller rett og slett bare: "Himmelske Fader...".

Takk ham for det du har grunn til å være takknemlig for. Du trenger kanskje veiledning eller trøst. Del dine bekymringer med ham og spør ham om det du trenger. Bibelen sier at Jesus er mellommannen mellom oss og Faderen, så avslutt din bønn ved å si "i Jesu Kristi navn, amen".

Gud besvarer våre oppriktige bønner. Noen ganger kommer svarene gjennom hans Ånd (i form av følelser, tanker eller idèer), gjennom andre mennesker, eller gjennom skriftene.

Noen ganger kommer ikke svaret øyeblikkelig, eller det er ikke det svaret vi hadde håpet på. Vårt perspektiv på hvordan ting burde være er begrenset, mens Guds forståelse er ubegrenset. Han vil besvare våre bønner på et tidspunkt og på en måte som han vet vil hjelpe oss aller mest.

Svar på bønn?
Les mer om hvordan Gud svarer på dine bønner ved å klikke HER.www.kristus.no © 2005-2007


Send et postkort med Jesus
SEND ET POSTKORT

Bibelen på Internett
LES BIBELEN

Mormons bok på Internett
LES MORMONS BOK

Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige
JESU KRISTI KIRKE